2021-07-26 07:32:31• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Itt az ideje, hogy szélesítsd a látóköröd, hogy nyitottabb legyél új módszerekre

Napi horoszkóp július 26-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint te magad sem tudod kezelni haragodat, nem csodálkozhatsz azon, ha a dühöd mások, például párod elutasításába ütközik. Ha inkább humorral, iróniával, de nem cinizmussal kezeled a helyzeteket, akkor mindjárt egy másik dimenzióba emeled fel a konfliktust. Oda, ahol már lehet rá megoldást találni.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Itt az ideje, hogy szélesítsd a látóköröd, hogy nyitottabb legyél új módszerekre, értékeld mások ötleteit. Persze ez nem jelenti azt, hogy a sajátjait éppen háttérbe kellene szorítanod. Legyél minél kreatívabb a munkában is!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Akár munkahelyet váltasz, akár maradsz a régi helyen, mindenképpen szükséged lesz a kompromisszumkészségedre, ha be akarsz illeszkedni. A különcködésed nem tetszik mindenkinek. Főleg a főnöködnek nem.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Úgy érzed, teljesen összekuszálódott az életed. Nem feltétlenül te vagy a hibás a kialakult helyzetért, de abban igen, hogy hajlamos vagy a dolgokat még tovább bonyolítani. Próbálj meg rugalmasabban alkalmazkodni a váratlan helyzetekhez!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Azokat a megrögzött rossz szokásokat, amik már téged is idegesítenek, igyekezzen kiküszöbölni az életedből. Meglehet, erről felerészben a társad is tehet. De neked kell megadni a kezdeti lökést. Akár azon az áron is, hogy teljesen átrendezed az otthonod. Megújult tér kell!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Kedvességgel közelíts afelé az ember felé, akinél szeretnél elérni valamit a magad érdekében. De ha nem is teszel semmit, az áskálódásoktól mindenképpen tartsd távol magad! Még hallgatóként se vegyél részt ebben.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Könnyen a célpontjává válhatsz bizonyos rosszindulatú pletykáknak, különösen akkor, ha vezető pozícióban dolgozol valahol. Az egyetlen dolog, amit tehetsz ellene, hogy igyekszel jó oldaladról megmutatkozni mindenkinek.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A kedvesednek rengeteget köszönhetsz, még akkor is, ha hajlamos vagy újabban minden eredményedet csakis saját magadnak tulajdonítani. Az igazság az, hogy megfelelő háttér nélkül feleennyire sem lettél volna képes. Ha ezt belátod, és képes is vagy végre érte hálát rebegni a társadnak, akkor még felhőtlenebbé válhat a kapcsolatotok.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Te mindig is sokat köszönhettél az emberi kapcsolataidnak: a karrieredet most is akkor tudod tovább építeni, ha jó emberek ismeretségét keresed, és rendszeresen kapcsolatban is maradsz velük. Nem is puszta érdekből.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Megtalálhatod a módját annak, hogy a társától most megkapd végre azt, amit akarsz. Talán magad is megdöbbensz, hogy milyen könnyen elérhetted a célodat. A titok azonban csakis abban van, hogy mennyire vagy képes hinni az illetőben. Ha hiszel benne, akkor meglátod azt is, ami jó.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Rengeteg csábítás érhet a munkahelyeden, de te csak koncentrálj a munkádra. Az efféle kollégákkal folytatott afférból több bajod származhat ugyanis, és csak nagyon kevés öröm. Különösen akkor, ha már párkapcsolatod van, kár lenne kockáztatni a biztonságodat.


Halak: II. 19. - III. 20.

A munkádba beleköthetnek, és talán némileg jogos is a kritika. A legjobb, ha a kompromisszumos megoldást választod: meg is véded magad, de önkritikát is gyakorolsz bizonyos dolgokban, melyekben valóban hibás vagy.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: